Skip to the content

Szkoła Podstawowa nr 11 im. Władysława Broniewskiego w Będzinie

Menu
  • Strona główna
  • Wydarzenia szkolne
  • O szkole
    • RODO
    • Zapytanie ofertowe
    • Historia
    • Patron
    • Integracja
    • Kadra
    • Dzwonki
    • Statut Szkoły
    • Profilaktyka
    • Biblioteka
    • Świetlica
    • Laboratoria Przyszłości
    • Aktualne projekty
    • Pamiętamy81
  • Uczeń
    • E-Dziennik
      • KOMUNIKATY OD ADMINISTRATORÓW
    • Nauczanie zdalne
    • Rekrutacja do szkół średnich
    • Egzamin ósmoklasisty
    • Doradztwo zawodowe
    • Rzecznik Praw Ucznia
    • Samorząd Uczniowski
  • Rodzice
    • Zapisy do klas pierwszych
    • Informacje dla rodziców
    • Rada rodziców
    • Obiady
  • Informacje dot. COVID-19
  • Kontakt
  • Oddział przedszkolny
  • Deklaracja Dostępności
  • Logopeda

Obiady

Stołówka szkolna
Jadłospis
Koszty posiłków
Wpłaty za żywienie dziecka
Alergeny w występujących produktach
Godziny wydawania obiadów
Procedura postępowania w przypadku zatrucia pokarmowego w SP11
Stołówka szkolna

Stołówka szkolna Szkoły Podstawowej nr 11 w Będzinie poleca
dwudaniowe obiady (zupa i drugie danie) dla klas I-VIII
oraz całodniowe wyżywienie (śniadanie, obiad, podwieczorek dla oddziału przedszkolnego.
Wszystkie dania przygotowywane są na miejscu przez pracowników kuchni, wedle norm żywienia
oraz wartości kalorycznej dobranej ściśle do wieku dzieci.

Jadłospis

JADŁOSPIS  

 05.06.2023 –

7.06.2023

Poniedziałek 5.06. śniadanieObiad Podwieczorek 
Pieczywo mieszane z masłemSzczawiowa z ryżem na kurczaku Budyń waniliowy 
pasztet drobiowy, pomidorz zieleniną zabielana śmietaną, (wyrób własny)
płatki kukurydziane z mlekiemmakaron świderki z sosemtruskawki
truskawki, herbata z cytrynątruskawkowo – jogurtowym 
 kompot z owoców mieszanych 
   
Alergeny 1,7Alergeny 1,7,9Alergeny 7
   
   
Wtorek  6.06.   śniadanie Obiad Podwieczorek 
Pieczywo mieszane z masłemPomidorowa z zacierką na kurczakuSerek Danio
wędlina, sałata, ogórekzabielana śmietaną z zieleniną 
zielony, kakao, morelkifilet z kurczaka panierowany,  
herbata owocowaziemniaczki zapiekane z przyprawami 
 sałata z jogurtem naturalnym 
 woda z cytryną i miętą 
Alergeny 1,7Alergeny 1,3,7,9Alergeny 7
   
   
Środa  7.06.    śniadanie Obiad Podwieczorek 
Pieczywo mieszane z masłemZalewajka z ziemniakami na wędzonceCiastka zbożowe
ser żółty, sałata papryka, zabielana śmietaną z zieleniną,1/2 banana
kawa z mlekiem, 1/2 bananakluski śląskie z sosem pieczarkowym, 
herbata z cytrynąmarchewka z groszkiem 
 kompot z owoców mieszanych 
   
Alergeny 1,3,7Alergeny 1,9Alergeny 1
   
   
ALERGENY WYSTĘPUJĄCE W POSIŁKACH: 
   
1.       Zboża zawierające gluten.  
2.       Skorupiaki i produkty pochodne. 
3.       Jaja i produkty pochodne.  
4.       Ryby i produkty pochodne.  
5.       Orzechy ziemne, arachidowe i pochodne. 
6.       Soja i pochodne.  
7.       Mleko i produkty pochodne.  
8.       Orzechy tj.: migdały, orzechy laskowe, włoskie, pistacje. 
9.       Seler i produkty pochodne.  
10.   Sezam i produkty pochodne.  
11.   Dwutlenek siarki.  
12.   Łubin i pochodne.  
Koszty posiłków

KOSZTY POSIŁKÓW

Cena posiłków ustalana jest przez Dyrektora Szkoły w porozumieniu z Organem prowadzącym.

Odpłatność za posiłki:

SZKOŁA

W roku szkolnym 2022/2023 cena obiadu wynosi  5,00 zł.

Sposób obliczania wysokości opłaty:

ilość dni roboczych w miesiącu x 5,00 zł = kwota do zapłaty zł

np. za 20 dni x 5,00 zł= 100,00 zł

ODDZIAŁ PRZEDSZKOLNY

W roku szkolnym 2022/2023 cena poszczególnych posiłków wynosi:

  • śniadanie – 2,00 zł,
  • obiad – 5,00 zł,
  • podwieczorek – 2,00 zł

Sposób obliczania wysokości opłaty:

ilość dni żywieniowych x koszt posiłków

Wpłaty za żywienie dziecka

WPŁATY ZA ŻYWIENIE DZIECKA

 

Wpłaty za żywienie dziecka należy dokonywać do 10 dnia każdego miesiąca (bezwzględnie należy przestrzegać tego terminu),  wyłącznie na konto szkoły:

 

ING Bank Śląski 46 1050 1227 1000 0023 0093 3534

Alergeny w występujących produktach

ALERGENY WYSTĘPUJĄCE W POSIŁKACH

 

1.       Zboża zawierające gluten.

2.       Skorupiaki i produkty pochodne.

3.       Jaja i produkty pochodne.

4.       Ryby i produkty pochodne.

5.       Orzechy ziemne, arachidowe i pochodne.

6.       Soja i pochodne.

7.       Mleko i produkty pochodne.

8.       Orzechy tj.: migdały, orzechy laskowe, włoskie, pistacje.

9.       Seler i produkty pochodne.

10.   Sezam i produkty pochodne.

11.   Dwutlenek siarki.

12.   Łubin i pochodne.

Godziny wydawania obiadów

 

Godziny wydawania posiłków

Posiłki wydawane są w godz. 11:30 – 12:55

Procedura postępowania w przypadku zatrucia pokarmowego w SP11

Procedura postępowania w przypadku zatrucia w Szkole Podstawowej nr 11 w Będzinie (pobierz)

Ułatwienia dostępu

  • Powered with favoriteLove by Codenroll